Επιστροφές

Μάθε πως μπορείς να επιστρέψεις πίσω το προϊόν

Πόσες ημέρες έχω να το επιστρέψω;

Ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης της παραγγελίας εντός 14 ημερών. Μπορεί δηλαδή να ζητήσει ακύρωση της παραγγελίας του ή επιστροφής αυτής εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής. Στην περίπτωση επιστροφής μπορεί να ζητήσει αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών

Προσοχή!

Για υγειονομικούς λόγους, δεν μπορεί να δεχθεί αλλαγή σε προϊόντα που έχουν δοκιμαστεί και ανήκουν στις παρακάτω ομάδες προϊόντων:

Δεν μπορεί να δεχθεί αλλαγή εάν έχει ανοιχτεί η συσκευασία στις παρακάτω ομάδες προϊόντων:

Τα βήματα πριν επιστρέψεις ένα προιόν πίσω

Βήμα 1ο
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ενημερώνετε το Εμπορικό Τμήμα ότι θέλετε να προχωρήσετε σε αλλαγή και δηλώνετε τα επιστρεφόμενα και τα επιθυμητά προϊόντα. 2622025696
Βήμα 1ο
Βήμα 2ο
Επιστροφή με Γενική Ταχυδρομική
Μεταβείτε στο κοντινότερο κατάστημα της Courier ή καλέστε να έρθουν να παραλάβουν το δέμα και τους αναφέρετε με χρέωση παραλήπτη.

Στοιχεία Αποστολής:
GetWear Πλ. Ελευθερίας, 27200 Αμαλιάδα

*Το κατάστημα μας δε φέρνει καμία ευθύνη για το πως θα παραδώσετε το προϊόν στη Courier

** Το κατάστημα μας δε δέχεται με χρέωση δική μας με καμία άλλη μεταφορική ή Courier
Βήμα 2ο
Βήμα 3ο
Παραλαβή από εμάς
Το κατάστημα μας προχωρά σε άμεση αποστολή των επιθυμητών προϊόντων την ώρα που θα παραλάβει από τον courier τα επιστρεφόμενα προϊόντα.

Αναμενόμενος Χρόνος : Αλλαγής 48-72 ώρες
Συμβολικό Κόστος Επιβάρυνσης: 4,00€
Βήμα 3ο

Για οποιαδήποτε αλλαγή πρέπει να επιλέξετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Τα νέα προϊόντα θα πρέπει να είναι τουλάχιστον ίσης αξίας με αυτά των επιστρεφόμενων.

Επιστροφή Χρημάτων:
Στην περίπτωση της επιστροφής χρημάτων τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη. Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να πληρεί όλες τις προϋποθέσεις που περιγράφονται και για την περίπτωση αλλαγής.

Εγγύηση Αντικατάστασης
Όλα τα προϊόντα GETWEAR πληρούν αυστηρά ποιοτικά κριτήρια και παρουσιάζονται με όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικό τρόπο. Αν κάποιο από τα προϊόντα που επιλέξετε σας απογοητεύσει γιατί δεν συμβαδίζει με την παρουσίασή του ή παρουσιάσει κάποια απόκλιση σε ποιότητα μπορείτε να ζητήσετε άμεσα αντικατάσταση με άλλο της επιλογής σας!