Δωρεάν μεταφορικά άνω των 50€
-5% σε όλα με το κουπόνι #getwearwithus

Βοήθεια

Ας λύσουμε όλες τις απορίες σου

Προϊόντα

Έχεις απορία για τα προϊόντα μας; Ήρθε η ώρα να τις λύσουμε!

Στο κατάστημα μας σε όλα τα προϊόντα, εάν δεν υπάρχει η λέξη “Εξαντλημένο” τότε μπορείς να το αγοράσεις!

Ονομαστική κράτηση δε μπορείς να κάνεις. Μπορείς όμως να κάνεις παραγγελία για να δεσμεύσεις το προϊόν και να έρθεις να το παραλάβεις από το χώρο μας

Όχι δε μπορείς, ο λόγος είναι απλός, δε μπορούμε να δεσμευτούμε ότι το προϊόν αυτό θα υπάρχει στο προμηθευτή μας.

Παραγγελίες

Έκανες παραγγελία και θες βοήθεια; είσαι στο σωστό μέρος!

Αν έχεις κάνει τη παραγγελία έως τις 16:00 , Δευτέρα με Παρασκευή θα αποσταλεί την ίδια ημέρα με Γενική Ταχυδρομική. Αν γίνει η παραγγελία από τις 16:00 και μετά θα αποσταλεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Ναι σαφώς μπορείς, αρκεί να μας ενημερώσεις γρήγορα στο τηλέφωνο 2622025696 ή να μας στείλεις ένα email στο info@getwear.gr

Όταν η παραγγελία σου γίνει “Προς Παράδοση” θα σου στείλουμε ένα email με τον αριθμό αποστολής. Για να μην ανησυχείς θα σου στείλουμε και SMS στο νούμερο που δήλωσες.

Επίσης έχεις τη δυνατότητα να δεις τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σου εδώ.

Ναι, για την έκδοση τιμολογίου θα χρειαστούμε μόνο το Α.Φ.Μ. της επιχείρησης καθώς τα υπόλοιπα στοιχεία τα λαμβάνουμε από το TaxisNet αυτόματα.

Ο αριθμός αποστολής ενεργοποιείτε από τη Γενική Ταχυδρομική μετά τις 22:00. Εάν όμως την επόμενη ημέρα ακόμα δεν εμφανίζει τίποτα, κάλεσε μας στο 2622025696.

Αποστολές που έχουν γίνει με την Γενική Ταχυδρομική θα στη παραδώσει ο διανομέας στη πόρτα σου, αν δε σε βρει θα επικοινωνήσουν μαζί σου για άλλη ώρα παράδοσης, εκτός αν έχεις επιλέξει παραλαβή από το κατάστημα της Courier

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας δίνουμε την επιλογή ώρας παράδοσης. Βέβαια το κατάστημα μας δε μπορεί να εγγυηθεί ότι η Courier θα το παραδώσει εκείνη την ώρα.

Τη Κυριακή δε γίνονται παραδόσεις.

Αναζήτηση

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για τη σωστή πλοήγηση σας